• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Кафе

Кафе

ЕСПРЕСО

ЕСПРЕСО

60.00 ден.
МАКИЈАТО

МАКИЈАТО

60.00 ден.
НЕС КАФЕ

НЕС КАФЕ

80.00 ден.
КАПУЧИНО

КАПУЧИНО

80.00 ден.
ПакетЦеден+кафе

ПакетЦеден+кафе

150.00 ден.
ТУРСКО КАФЕ

ТУРСКО КАФЕ

60.00 ден.